Update vanuit Muros, Spanje

Lieve allemaal,

Ik mag jullie eindelijk mailen! Ik mis jullie zo erg! Ik wil jullie zo graag even laten weten dat alles goed met me gaat, ondanks dat er ook zware momenten zijn. Bijvoorbeeld de dagen dat ik zee ziek was en alles wat ik at er vijf minuten later weer uitkotste. (dat schrobte ik de volgende dag trouwens zelf weer van de boot af tijdens happy hour) Of de momenten waarop ik jullie gewoon heel erg mis en gewoon even die ene knuffel wil van de goede persoon. Gelukkig heb ik van sommigen hele lieve brieven gekregen. Mijn hele bunk is er mee versierd!
Ik heb al zoveel mooie dingen gezien, en zoveel mooie momenten mee gemaakt. De groep mensen hier is zo onwijs tof! Ze voelen echt al een beetje als familie! Ik ben zo dankbaar dat ik deze reis kan maken!
Ik heb al twee keer DOLFIJNEN gezien! Het was zo cool! Ze sprongen heel dicht langs de boot! Verder heb ik geleerd hoe de zeilen heten, kunnen we ze als groep hijsen (IK HEB ZO VEEL SPIERPIJN), help ik heel veel in de keuken, leer ik navigeren en plaats bepalen op de kaart, schrob ik dagelijks wc’s en douches (het is nog leuk ook, en NEE ik ga dit niet thuis doen, vergeet het!) en had ik gister het smokkelspel! Dat was vet spannend! Nu zullen jullie wel denken? Huh, Iris heeft nog niks verrekt of gescheurd? Nou dat heeft Iris dus wel.. Ik ben uitgegleden in de keuken omdat die helemaal onder water stond (iemand was vergeten een klepje dicht te doen en toen gingen we hellen en ja toen ging het mis) en toen verrekte ik mijn lies.. Het is nog een beetje pijnlijk, maar het gaat al een stuk beter dan eerst. Houden jullie het nog een beetje uit zonder mij? Misschien is trouwens ook wel leuk om even te vertellen waar we nu precies liggen! In een heel schattig Spaans plaatsje genaamd Muros (vlak bij Santiago de Compostella) (haha dat lijkt een beetje op churros die zich hier vet veel verkopen MJAM) Maar ik moet nu echt stoppen want ik ben door mijn toegestane aantal woorden heen.. Dikke knuffel! Ps. Hoe gaat het met jullie? Groetjes, Iris

Posted in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *