update van mijn vorderingen #5

Hoi allemaal,

Ik schrijf weer even een update! Het gaat super goed! Ik zal even een samenvatting schrijven van wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is.

zeilpak

Tweede pinksterdag ben ik samen met mijn ouders naar Dekker Watersport Zaandam geweest. Zij hadden mij een zeilpak beloofd op het moment dat mijn reis definitief zou zijn. Ik heb daar toen een zeilpak gepast. Dit is hem geworden! Ik vind hem echt ontzettend gaaf en ben er heel erg blij mee! Nogmaals bedankt Dekker Watersport!

Sinds dinsdag heb ik ook contact met Thomas, een andere trainee die mee gaat op reis A! Super leuk!  Ook heb ik dinsdag een hele boel ijsjes gekocht (je had het gezicht van de mensen in de winkel moeten zien hahaha) die ik morgen op school ga verkopen! Het was bijna een ramp geworden, want toen we op school kwamen was de conciërge al naar huis.. Wat betekend dat de sleutel van het magazijn waar de vriezer staat ook niet meer op school was.. Geloof me, ik ben nog nooit zo blij geweest dat er een klusjesman was die iets later naar huis ging dan normaal en er dus nog een sleutel op school was van het magazijn! eighty

Ook had ik een bestelling van 60 mini cakejes gekregen van de kledingwinkel Eighty in Emmeloord! Die cakejes heb ik vandaag afgeleverd. Bedankt voor de bestelling Ester!

Dikke Knuffel,

Iris

 

Posted in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *