update van mijn vorderingen #3

Hallo Allemaal,

Ik heb super leuke dingen te vertellen, dus ik dacht ik schrijf weer even een update :) Om te beginnen: Ik heb de eerste tweeduizend euro bij elkaar, wat betekend dat ik over de helft ben! Ik ben heel erg dankbaar dat er zo ontzettend veel lieve mensen zijn die me hebben geholpen om al zover te komen!
En dan is er nog een leuk nieuwtje! Ik ben in contact met Henk de Velde en de bedrijven ACVO en ISOFastTrack. Samen met hun organiseer ik iets leuks, zoals jullie misschien al wel hadden gelezen in mijn vorige bericht. De datum staat ondertussen vast! De avond zal plaatsvinden op 24 maart 2016! Ik denk dat het een super avond gaat worden! Ik hoop jullie allemaal te zien!

Dikke knuffel,

Iris

 

iris henk karolien

Posted in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *