update van mijn vorderingen #2

Hi allemaal,

Het is ondertussen zolang geleden dat ik iets heb geschreven dat ik dat wel weer eens nodig vond! Er zijn een heleboel leuke dingen gebeurd waar ik jullie graag iets over wil vertellen!

Als eerste heb ik een Twitter account aangemaakt. Misschien vinden jullie het leuk om het te volgen? De naam is @Iris_op_zee Twitter heeft mij tot nu toe een paar super leuke dingen opgeleverd! Henk de Velde bood mij een lezing aan. Ik vond en vind dat natuurlijk super leuk, en wil daar natuurlijk graag gebruik van maken. Henk de Velde zal binnenkort dan ook een lezing gaan geven, hierover komt later meer informatie. :) Er moest natuurlijk ook een plek komen waar die lezing gegeven kon worden… Ook daar kreeg ik een sponsor! Oene Venema en Karolien van Tilburg met hun bedrijven ACVO en ISOFastTrack. Nogmaals super bedankt Henk, Oene en Karolien.

Een paar dagen geleden kreeg ik er via Twitter nog een sponsor bij :) Dekker Watersport heeft mij gesponsord met een zeilpak! 😀 Ook jullie ontzettend bedankt!

Verder waren er nog een heleboel bedrijven die mij ook gesponsord hebben: Alpha Producties, Luimes av, Caroliene Bovée, Ank Kampman en Scholtens Advocaten. Ook jullie enorm bedankt!

Zoals jullie hebben kunnen zien gaat het metertje met geld steeds meer richting de €3950! Ik heb nu €1901,10 gespaard. Ik blijf taarten bakken, folders lopen en ben druk bezig met het organiseren van de lezing. Dus als u bijna jarig bent bestel dan gerust een taart! Ik bak hem heel erg graag! Ook alle taartbestellers natuurlijk heel erg bedankt voor jullie bestelling!

De leerlingen van reis B zijn ondertussen weer veilig thuis gekomen. Volgende week vertrekt reis C alweer! Ik heb er nu al zoveel zin in om zelf te gaan, maar dat duurt jammer genoeg nog even.. Misschien ook maar beter want dan heb ik nog even de tijd om te sparen!

Dikke knuffel,

Iris

 

Posted in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *