hoe was de lezing met Henk de Velde?

Hallo allemaal,

Ik wilde graag nog even een berichtje schrijven over de lezing met Henk de Velde. Het was namelijk een super geslaagde dag!

We zijn gestart met de middaglezing. Deze lezing was bedoeld voor Bedrijven die interesse tonen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er waren uiteindelijk acht bedrijven. We zijn de middag gestart met thee, koffie en cake (gebakken door mij). Oene en Karolien hebben de middag ingeleid. Daarna heb ik iets verteld over wat mijn droom inhoud, wat mijn motivatie is om op reis te gaan en hoe bedrijven mij kunnen helpen. Vervolgens is Henk met zijn verhaal gestart! Ik veel van zijn verhaal geleerd en vond het erg mooi! Daarna hebben we met zijn allen gegeten. Van de middag volgen nog foto’s. De middag heeft 250 euro opgebracht! :) Ik wil de mensen die er waren heel erg bedanken!

Toen begon de avondlezing. We begonnen de avond met koffie thee en koek. Oene leidde de avond in. Daarna vertelde ik over mijn droom, mijn motivatie en hoe particulieren mij konden helpen. Hierna startte Henk met zijn verhaal. Heel indrukwekkend en wat een mooie foto’s had Henk in zijn presentatie! Ik zou zo met hem mee willen varen! Bij de avond lezing was ook een vriendin van Henk, Margreet. Margreet is lichamelijk beperkt (Sorry, Margreet ik weet dat je niet wil dat ik dat denk/zeg). Ook zij is gek op zeilen en heeft haar verhaal verteld. Wat heb ik ontzettend veel respect voor deze mevrouw! Toen Margreet vertelde dat niet zij, maar alle andere volwassenen in de zaal een beperking hadden (hun baan) moest ik daar heel hard om lachen. Van Margreet heb ik haar boek ‘I Love To Life’ gekregen! Van Henk zijn fotoboek en een van zijn DVD’s. Ik heb de avond afgesloten door iedereen nog eens heel erg te bedanken voor zijn of haar komst, en door Oene, Henk en Karolien een bloemetje te geven. Van de avond staan de foto’s al op mijn website onder het kopje foto’s. De avond lezing heeft 480 euro opgebracht! Top!

Het uiteindelijke bedrag wat is opgebracht met de lezing is dus rapapammmm…. 730 euro!!! Ik moet nu nog ruim 1400 euro! Het is nu aftellen in plaats van optellen! Alle mensen die hier aan hebben meegewerkt heel heel heel erg bedankt! In het bijzonder Oene, Henk, Karolien, De Flevopost en de Noordoostpolder heel erg bedankt!

Liefs,

Iris

 

Posted in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *