Helpen?

Willen jullie mij alstublieft helpen?

Natuurlijk kost mijn reis enorm veel geld. Ik moet voor reis A (de reis waar ik mij voor heb aangemeld) €4.465,00 bij elkaar krijgen.
En dan heb ik alle onkosten zoals bijvoorbeeld een zeilpak, kledingpakket en vliegticket nog niet gerekend.

Ik heb een bijbaan, ik pas op, en ik heb twee hele lieve ouders die ook 00181__MG_57701-980x500 (1)een deel van mijn reis zullen betalen, maar daarmee red ik het financieel nog lang niet. Dus als u jarig bent en u heeft taarten nodig?

food-cake-cheese-dessert-cream-hd-free-photos-free-photos-hq-free-photos-1579307

Ik wil ze heel graag voor u bakken!

Veel mensen vragen mij om prijzen van de taarten. Van de taarten die ik al veel heb gemaakt kan ik dat zeggen:
– appeltaart € 12,50
– kwarktaart € 11,50
– monchoutaart € 12,50
– carrotcake (worteltjestaart) € 13,50

Maar natuurlijk kunt u ook uw wensen doorgeven. Dan kan ik kijken of dat lukt.

Ik ga proberen om met school te regelen dat ik een paar keer dingen mag verkopen in de pauzes. Verder zoek ik een bedrijf, instelling of organisatie voor wie ik een onderzoek kan doen op de Atlantische Oceaan. Ik ben erg geïnteresseerd in biologie, dus als er een bedrijf is, waarvoor ik onderzoek kan doen dat in verband staat met biologie, en dat mij dan wil sponsoren, word ik daar heel erg gelukkig van! Het logo van uw bedrijf kan ik dan uiteraard ook vermelden op mijn blog. Verder zoek ik ook klussen die ik kan doen voor bedrijven, of bij mensen thuis. Ik zoek dus geen vaste baan, want dat valt niet te combineren met school, sport, en mijn huidige bijbaan.

VOOR BEDRIJVEN:
Voor bedrijven heb ik speciaal sponsorpakketten samen gesteld. Er zijn drie pakketten:

PAKKET A: Uw bedrijfslogo en een link naar uw eigen website op mijn website. Prijs: € 50,00.Wylde Swan

PAKKET B: Uw bedrijfslogo en een link naar uw eigen website + een klein logo op een shirt dat ik onder andere tijdens de reis zal dragen. Tijdens de reis zullen ongetwijfeld veel foto’s wordengemaakt, dus uw logo komt veel in beeld. Een klein logo beslaat één vakje op mijn T-shirt. Prijs: € 150,00.

PAKKET C: Uw bedrijfslogo en een link naar uw eigen website + een groot logo op een shirt dat ik onder andere tijdens de reis zal dragen. Met dit pakket krijgt uw logo nog meer aandacht tijdens de reis. Een groot logo beslaat twee aanééngesloten vakjes op mijn T-shirt.
Prijs: € 250,00.

Maar een andere donatie of bijdrages in natura (thermokleding, het bedrukken van shirts en dergelijke) is natuurlijk ook heel erg fijn!

Uw bijdrage kan gestort worden op dit rekeningnummer: NL41 ABNA 0446 5191 46 op naam van Iris Kremer.

Olimometer 2.52

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

Ik ben bereikbaar via dit e-mailadres: irisopzee@gmail.com of via twitter @Iris_op_zee

Via mijn blog houd ik jullie op de hoogte!

Liefs,

Iris kremer